Handelsbetingelser

Gældende fra februar 2015.

Nordictryk
Amagerbrogade 107
2300 København S
Info@Nordictryk.dk

Fortrolighed

Nordictryk vil kun benytte oplyste oplysninger til købsprocessen. Oplysningerne vil ikke blive videresolgt eller brugt til markedsføring, medmindre køber har givet udtrykkelig tilladelse til dette.

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

For Nordic Textiltryk

Alle betingelserne er gældende, medmindre andet er aftalt skriftligt.

Efter at et tilbud er accepteret af køber, fremsender Nordic Textiltryk en skriftlig ordrebekræftelse. Er der fejl i ordrebekræftelsen skal køber straks gøre Nordic Textiltryk opmærksom på dette. Hører Nordic Textiltryk ikke noget fra kunden inden 2 dage, betragtes ordren som godkendt og accepteret.

Levering og forsendelse

Levering kan ske via PostDanmark og egen bil

  • Levering med PostDanmark: 200,- kr. pr. påbegyndt kasse ex. eventuelt efterkravsgebyr.
  • Med egen bil: 250,- pr. kasse i København (Postnumre: 1000-2499)
  • Uden for dette område: Indhent tilbud

Nordic Textiltryk dækker ikke fragtskader eller følgeomkostninger i forbindelse med reklamationer.

Ved levering med egen bil sker dette inden for normal arbejdstid.

Såfremt at leveringstidspunktet ikke er indgået da aftalen blev indgået, vil ordren blive ekspederet hurtigst muligt. Den angivne leveringstid er anslået og kan derfor ikke gøres gældende overfor Nordictryk.

For ekspreslevering, se prislisten på eksprestillæg. 

Betalingsbetingelser

Netto kontant ved afsendelse, afhentning eller levering eller betaling med Mobilepay/kontant eller bankoverførelse, ved bankoverførelse skal der fremvises kopi af overførelsen. Der skal betales før levering af varerne/produkterne.

Mangler

Der tages forbehold for at farverne på tøj kan variere fra skærm til skærm afhængig af skærmens indstilling. Farverne på skærmen kan derfor afvige fra tøjets egentlige farve.

Der tages forbehold for mindre forskelle i farverne fra model til model og fra levering til levering, selvom de er bestilt i samme farve. Reklamationer vedrørende evt.mangler skal ske skriftligt inden 8 dage efter modtagelsen af varen. Der kan kræves forudbetaling for specialfremstillede varer.

Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

Priser

Alle priser er opgivet i danske kroner og er ekskl. moms og fragt. Nordictryk tager forbehold for trykfejl i prislister, hjemmeside og tilbud. Ved manglende eller for sen betaling forfalder al rabat og der beregnes rykkergebyr på 100 kroner.

Returret

Vi indestår for egnetheden til textiltryk af tøjet vi leverer. Vi giver ikke garanti for tøj leveret af kunden. Skulle der forekomme fejl, erstatter vi udelukkende trykket.

Varer tages kun retur i ubeskadiget tilstand eller hvis den ikke er brugt og kun efter aftale med Nordictryk. En vare er brugt, hvis den er taget i aktiv brug, eller er brugt mere end hvad man vil kunne gøre i en fysisk butik.

Fragtudgifter krediteres ikke ved retur.

Offentlig institution:

Ved ordrebestilling for offentlig institution skal EAN-nummeret angives under bestillingsprocessen.

Billeder og tekst

Billeder og tekst er beskyttet af dansk lovgivning. Du må ikke kopiere billeder eller tekst uden tilladelse fra Nordictryk.

Tvister

Under problemer der ikke er dækket af vores betingelser vil dansk lovgivning gælde. Ved spørgsmål eller andre problemer kan vi kontaktes på telefon 41312635.