Økologisk tøj There are 18 products.

 • Se:
per side
 • Varenummer: O61001 Herre t-shirt med korteærmer og rundhalsudskæring. Denne t-shirter lettere figursyet og mednakkebånd.T-shirten er produceret i100% økologisk fairtradebomuld i single jersey knit(155GSM).Findes i størrelserne:S, M, L, XL, 2XL, 3XL. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

 • Varenummer: O81001 Kvinde t-shirt med korteærmer og rundhalsudskæring. Denne t-shirter lettere figursyet og mednakkebånd.T-shirten er produceret i100% økologisk fairtradebomuld i single jersey knit(155GSM).Findes i størrelserne:XS, S, M, L, XL, 2XL. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

 • Varenummer: O60002 Klassisk t-shirt med rundnakkeudskæring ognakkebånd. Produceret i100% økologisk fairtradebomuld i single jersey knit(155GSM). Denne t-shirt erunisex og er derfor ideel tilmange muligheder.Findes i størrelserne:XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL.-3XL Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

 • Varenummer: O61005 Pasformet herre t-shirt medV-hals og nakkebånd.Produceret i 100% økologiskfairtrade bomuld i singlejersey knit (155GSM). Dennet-shirt lægger op til mangemuligheder og er heltperfekt, hvis du ønskerkvalitet og tænkermiljørigtigt!Findes i størrelserne:S, M, L, XL, 2XL, 3XL. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt...

 • Varenummer: O81005 Kvinde t-shirt med V-hals ognakkebånd. Produceret i100% økologisk fairtradebomuld i single jersey knit(155GSM). Denne t-shirtlægger op til mangemuligheder og er heltperfekt, hvis du ønskerkvalitet og tænkermiljørigtigt!Findes i størrelserne:XS, S, M, L, XL, 2XL. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

 • Varenummer: O81029 T-shirt med rundhalsudskæring ognakkebånd, for kvinder.Produceret i 100% økologiskfairtrade bomuld i interlockknit (220GSM). Lækker ogvelegnet til en masse formål.Helt perfekt til dig, der ikkeønsker at gå på kompromis!Findes i størrelserne:XS, S, M, L, XL, 2XL. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

 • Varenummer: O61030 T-shirt med rundhalsudskæring ognakkebånd, for mænd.Produceret i 100% økologiskfairtrade bomuld i interlockknit (220GSM). Lækker ogvelegnet til en masse formål.Helt perfekt til dig, der ikkeønsker at gå på kompromis!Findes i størrelserne:S, M, L, XL, 2XL, 3XL. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

 • Varenummer: O61050 T-shirt med rundhalsudskæring og langeærmer, for mænd.Produceret i 100% økologiskfairtrade bomuld i singlejersey knit (155GSM).Lækker og velegnet til enmasse formål. Helt perfekttil dig, der ikke ønsker at gåpå kompromis!Findes i størrelserne:S, M, L, XL, 2XL, 3XL. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

 • Varenummer: O81050 T-shirt med rundhalsudskæring og langeærmer, for kvinder.Produceret i 100% økologiskfairtrade bomuld i singlejersey knit (155GSM).Lækker og velegnet til enmasse formål. Helt perfekttil dig, der ikke ønsker at gåpå kompromis!Findes i størrelserne:XS, S, M, L, XL, 2XL. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

 • Varenummer: O61300 Tank top med bredestropper, for mænd.Produceret i 100% økologiskfairtrade bomuld med singlejersey knit (155GSM). Enklassisk tank top, der kanbenyttes til mangelejligheder ogarrangementer.Findes i størrelserne:S, M, L, XL, 2XL, 3XL. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

 • Varenummer: O81300 Tank top med bredestropper, for kvinder.Produceret i 100% økologiskfairtrade bomuld med singlejersey knit (155GSM).Lækker og behagelig,velegnet til en masse formål.Findes i størrelserne:XS, S, M, L, XL, 2XL. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

 • Varenummer: O20080 Klassisk polo for mænd, medknapper og nakkebånd.Produceret i 100% økologiskfairtrade bomuld med piquéknit (235GSM). En polo aflækker kvalitet, der samtidiger blevet produceretmiljørigtigt, til dig der ikkeønsker at gå på kompromis!Velegnet til et hav afmuligheder.Findes i størrelserne:S, M, L, XL, 2XL, 3XL. Som er meget velegnet til...

Showing 1 - 12 of 18 items

Økologisk tøj til alle, med eller uden tryk

25 % af verdens forbrug af insektgift går til produktion af bomuld.

5 % af verdens Landbrugsareal dyrkes der kun bomuld.

Der bruges cirka 9 kg kemikalier til 10 kg stof.

Økologisk tøj er uden skodkemi, i dag er den økologiske mode blevet så stort, at det sagtens kan betale sig at købe økologisk tøj, kvalitet og bæredygtighed på engang.

Der er cirka 45 % flere fugle på de økologiske marker.

Økologiske bomuldsfibre er længere end det normal tekstil, og er derfor lang blødere og meget god i holdbarheden,

 

Med tryk på økologisk tøj, kan du få det perfekte resultat, plus et kæmpe smil med at have bæredygtigt og rigtig produceres bomuld på.

Ring: 41312635