Caps There are 12 products.

 • Se:
 • Best. Nr. 5318 Klassisk kasket, mindermeget om amerikanskebaseball caps. Lavet i etseksfeltsdesign med firebroderede luftholder og enkraftigt buet skyggeskærm isandwich (flere lag). Der erindlæg i frontpanel og stropi hårdt bomuld medmetalspænde. Velegnet tiltryk og broderi.Kasketten er produceret i100% kraftig børstet bomuldog findes kun i one-size.

 • Best. Nr. 5319 Klassisk kasket, mindermeget om amerikanskebaseball caps. Lavet i etseksfeltsdesign med firebroderede luftholder og enkraftigt buet skyggeskærm isandwich (flere lag). Der erindlæg i frontpanel og stropi hårdt bomuld medmetalspænde. Fronten ercentreret og velegnet til trykog broderi.Kasketten er produceret i100% kraftig børstet bomuldog...

 • Best. Nr. MB006 Den klassiske bøllehat, der iden seneste periode ertilbagevendt på gaderne.Perfekt til promovering ogeventreklamer.Bøllehatten er fremstillet i100% kvalitets twill bomuldog findes kun i one-size. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

 • Best. Nr. MB070 Amerikansk inspirerettrucker cap. Kasketten erindelt i fem felter, heraf debagerste i mesh stof, somsikrer en fantastisk tilgang afluft. Kasketten er udrustetmed plastikspænde i nakkenfor justerbar størrelse.Kasketten er 100% polyesterog findes kun i one-size

 • Best. Nr. MB095 Stilren militærkasket somman kender dem, lavet i100% kraftigkvalitetsbomuld. Kaskettenhar fire metaløjer, derskaber god luft tilgang oghar desuden velcrolukning.Kasketten findes i mangefarver og er one-size. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

 • Best. Nr. MB6123 Solskygge med sandwichskyggeskærm, som vi kenderdet fra tennis. Har enjusterbar lukning i velcrobagved og produceret i100% børstet bomuld.Solskyggen er one-size. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

 • PRODUKTNUMMER: B15C Kvalitetskasket der kanmodstå slid, perfekt tilarbejde under solen.Justerbar strips bagved samtlavet i 100% bomuld.Kasketten er one-size. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

 • PRODUKTNUMMER: B44 Klassisk beanie type hue,som vi kender det fraamerikanske film. Huen er100% blød akryl og har enlækker fit på hovedet.Stilrent og perfekt tilvinteren eller det koldeforår/efterår.Huen er one-size. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

 • K2C-10615. Velkendt “commander cap”.Kasketten er lavet i twillbomuld (flat peak) og findesi et meget stort farveudvalg:Rød, gul, koboltblå, orange,natur, turkis, bordeaux,vinrød og marineblå. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

 • K2C-4472R. Kasket der er udrustet medrefleks, som skaber en godtryghed og visibilitet.Skyggeskærmens kant,toppen og bagerste strop eraf 3M refleks.Kasketten er regulerbar ogfremstillet i polyester ogmikrofiber.Størrelsen er 58 cm(regulerbart).Kasketten findes i neon gulog neon orange. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

 • B660 Klassisk retro kasket iamerikansk stil med storskyggeskærm og grønunderside.Lavet i 100% twill polyester.Kasketten er one-size. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

 • Trendy fiskerhat laver i blødbomuld, meget rar at havepå. Der er et kantstykke påhatteskyggen med delviskontrastfarve. Hatten harfire metaløskner og ottepyntesømme påhatteskyggen.På indersiden er hattenudrustet med et foretsatinsvedbånd.Hatten fås i størrelserne:S/M (56 cm i omkreds)L/XL (58 cm i omkreds)Hatten fås i farverne:Heavy brushed...

Showing 1 - 12 of 12 items

Kasketer med tryk

Caps har i mange år været en aktiv reklameartikel. Dette skyldes at caps er billige at producere samtidig med at det er nemt at klistre et klistermærke på toppen, som skal fremhæve dit logo.

Blandt basketballklubber, særligt i USA, har det været noget som man længe har investeret mange penge i.

Man vil typisk vælge caps, hvis man ønsker at ramme den yngre del af befolkningen. Det er nemlig denne del, som er bedst kendt for at gå i alle former for caps, uanset om den skal være ungdommelig, sporty eller noget helt andet.

Ring: 41312635

Tryk på caps i alle farver

Når det kommer til caps har vi et bredt - ja, vi vil faktisk vove at påstå at vi har Danmarks bedste udvalg af relevante caps, da vi har både ungdommelige, sporty og fancy caps.

Hvis vi skal tage dem fra en ende af, har vi klassiske basketball-caps, bøllehatte, commandor caps, fisherman caps, flex caps, caps som man bruger til golf, militær caps, promotion caps og caps med en god solskygge.

Vi har også caps som typisk vil være dem truckers vælger at have på, for at skygge for solen mens de kører. Som noget helt andet, har vi også caps til børn. Når det kommer til markedsføring til børn, er dette en genial måde, da de vil komme til at vokse op med dit brand på hovedet - den perfekte måde at få fremtidige loyale kunder på.

Alle vores caps kan leveres i det antal som du ønsker - og det er uanset om det er 200 eller 4000. Du kan ligeledes få det antal tryk som du gerne vil have på, og i de farver som du ønsker.

Har du et ønske, som du kan se at vi ikke opfylder, vil vi gerne snakke med dig om en løsning. Vi har før i tiden været fleksible over for mange af vores kunder, og det er vi næsten sikre på, at vi også kan være overfor dig.

Kvaliteten er altid i orden hos os

Her hos Nordictryk, kan du være sikker på at kvaliteten er i orden. Vores kasketter er lavet af kraftig bomuldskvalitet, og bomulden af blandt det bedste som kan fås i Danmark. Derudover er vores caps typisk designet med 4 forskellige metalbøjler - dog kan de kun fås i en størrelse, som passer størstedelen af befolkningen.

Spørgsmål bedes rettet mod vores mail på post@Nordictryk.dk.