Skjorter There are 9 products.

  • Se:
  • Varernr:0216 Langærmet fin caféskjorte ieasy-care-kvalitet. Blød,børstet og forsynet med tolommer ved brystet.Velegnet til café- ogrestaurantbranchen.Produceret i 65% polyester,35% bomuld.Findes i størrelserne:XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

  • Varernr: 0212 Caféskjorte for mænd ismart uniformslook medlange ærmer og praktiskknaplukning ved ærmerne,også ved oprulning. Skjortener yderst behagelig medstretch stof.Produceret i 62% bomuld,33% polyester og 5%elasthan.Findes i størrelserne:37/38, 39/40, 41/42, 43/44,45/46, 47/48. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

  • Varenr.: 0213 Caféskjorte for kvinder ismart uniformslook medlange ærmer og praktiskknaplukning ved ærmerne,også ved oprulning. Skjortener yderst behagelig medstretch stof og er letterefigursyet.Produceret i 62% bomuld,33% polyester og 5%elasthan.Findes i størrelserne:S, M, L, XL, 2XL, 3XL.Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt...

  • Varenr:0225 Klassisk herre poplinskjortemed lange ærmer ogbrystlomme. Lækker easycare-kvalitet.Produceret i 55% bomuld og45% polyester.Findes i størrelserne:37/38, 39/40, 41/42, 43/44,45/46, 47/48, 49/50. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

  • Varenr.: 0220 Klassisk uniformsskjortemed lange ærmer,skulderstropper og tobrystlommer med klap. Ideeli mange sammenhænge.Easy-care-kvalitet.Produceret i 55% bomuld og45% polyester.Findes i størrelserne:37/38, 39/40, 41/42, 43/44,45/46, 47/48, 49/50.Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

  • Varenr.: 0221 Klassisk uniformsskjortemed korte ærmer,skulderstropper og tobrystlommer med klap. Ideeli mange sammenhænge.Easy-care-kvalitet.Produceret i 55% bomuld og45% polyester.Findes i størrelserne:37/38, 39/40, 41/42, 43/44,45/46, 47/48, 49/50.Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

  • Varenr.: 0258 Eksklusiv skjorte fraSILENZIO i easy iron medlange ærmer. Klassisk modeluden brystlomme med cutaway-flip og kontrast i krave,manchetter og knapper.Produceret i 100% bomuld.Findes i størrelserne:37/38, 39/40, 41/42, 43/44,45/46, 47/48. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

  • Oxford herreskjorte med down-flip i forbedret “easyiron”-kvalitet, der ikke harbehov for at blive stryget såmeget som andre skjorter.Skjorten har lange ærmer oger af garnfarvet Pin PointOxford-kvalitet og medlange ærmer og klassisk flip.Kontrastpiping indvendigt inakken og kontrasttråd påknapper. Skjorten er letterefigursyet og produceret i100%...

  • Oxford dameskjorte i forbedret “easy iron”-kvalitet, der ikke har behovfor at blive stryget så megetsom andre skjorter.Skjorten er af garnfarvet PinPoint Oxford-kvalitet ogmed lange ærmer og klassiskflip. Kontrastpipingindvendigt i nakken ogkontrasttråd på knapper.Skjorten er lettere figursyetog produceret i 100%bomuld.Findes i størrelserne:S, M, L, XL,...

Showing 1 - 9 of 9 items

Tryk på Skjorter

Vi har mange forskellige skjorter på vores lager. Alle vores skjorter er lavet af den fineste materiale, som giver et fornemt og smukt look på den som bærer skjorten. Når det kommer til skjorter har vi både arbejdsskjorter, mens vi også har skjorter til business, caféer og meget andet.

Mange af vores modeller kan fås med både korte og lange ærmer. For at finde ud af om den skjorte du leder efter kan fås med lange og korte ærmer, skal du klikke dig videre ind på produktet. Her vil du også kunne finde prisen pr. stk og hvad prisen er inkl. og excl.

Som en ekstra luksus til dig der bestiller skjorterne tilbyder vi også en figursyet skjorte, så de passer perfekt på alle dine ansatte. Dette gælder dog kun de kvindelige modeller.

Vores skjorter kan ikke fås i alle farver. Tværtimod kan de fås i 4 forskellige farver, nemlig hvid, lys, blå og grå. Vores skjorter er lavet af fin kvalitet, som er 70% polyester og 30% bomuld. Dette kan dog variere alt efter hvilken skjorte du vil have.

At have en skjorte har i lang tid været obligatorisk at have i ens garderobe. Det er desuden også noget som enhver professionel arbejdsplads bør kræve af deres ansatte - men i stedet for at få dem til at købe skjorterne, kan arbejdspladsen købe skjorterne af os med deres logo på.

Ring: 41312635

Skjorter med tryk til firmaet

Ved at have logo på arbejdernes skjorte vil du få en gratis og garanteret markedsføring. Alle ligger nemlig mærke til et logo og vil hurtig vise interesse, såfremt at medarbejderen skulle bære denne skjorte i fritiden.

Alt efter hvilken skjorte du køber, vil du kunne sætte dine medarbejders fremtidige look. Skjorter behøver ikke være elegante mere - i dag kan de også fremvise en casual eller rocket stil. På denne måde kan du tilpasse skjorterne efter det arbejdsmiljø, som de befinder sig i - og hvis du kender dine medarbejdere godt, vil du kunne tilpasse deres skjorter efter deres personlige stilarter. 

Når du køber vores skjorter, vil du kunne tilpasse stilen. Alle vores skjorter kan nemlig gå med slips eller butterfly - eller hvordan du nu ønsker at stilen skal være i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Vores tryk på vores skjorter er langtidsholdbare. De kan tåle vask i en vaskemaskine, men for ikke at slide for meget på dine fremtidige skjorter, bør du tjekke vores vaskeanvisning, som du kan finde her på vores hjemmeside.