Sweatshirts There are 9 products.

  • Se:
  • Varenr.: 18000 Klassisk sweatshirt meddobbelt stikninger vedærmer og bund.Sidder meget fint.Stofvægt på 279 g/m2.Findes i størrelserne:S, M, L, XL, 2XL. Materiale: 80% bomuld, 20% polyester Kontakt os gerne ang. flerestørrelser. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

  • Varernr.0600Meget velkendt sweatshirtfra GAME med rundhalsudskæring.Dobbeltstikninger og rib vedhals, ærme og bund.Indersiden er blød ogbørstet. Super lækkerkvalitet og en sweatshirtmed mange muligheder.Produceret i 70% bomuld,30% polyester.Findes i størrelserne:S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL.5XL og 6XL findes kun i sortog navy. Som er meget velegnet til...

  • ST702 Heavy sweatshirt Sweatshirt i kraftig kvalitet Kvalitet: 65 % bomuld og 35 % polyesterOxford grey 68 % bomuld 24 % polyester 8 % viskoseVægt: 320 g/m²Klassisk sweatshirt i kraftig kvalitet med rund hals og lycra rib. Dobbeltstikninger og sidesøm. Størrelsesguide

  • Varernr. 18500Klassisk hættetrøje i godkvalitet. Dobbelt matchedesyninger ved bund ogærmer. Findes i mangeforskellige farver og erveloplagt til et hav afmuligheder.Findes i størrelserne:S, M, L, XL, 2XL, 3XL. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

  • Varernr.0610 Sweatshirt med hætte isuper kvalitet fra GAME.Trøjen har en storkængurulomme og er medsnøre i hætte og rib vedærme og bund.Indersiden er blød ogbørstet.Produceret i 70% bomuld,30% polyester.Findes i størrelserne:S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL,5XL, 6XL. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

  • Varernr. 18600 Klassisk cardigan med hætteog gennemgående lynlås.Dobbelt syninger imatchende farve ogdobbelttråd på ærmer og ibund for at sikre godkvalitet.Veloplagt til mangeforskellige formål – sidderhelt perfekt.Findes i størrelserne:S, M, L, XL, 2XL, 3XL.Kontakt os ang. andrestørrelser. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt...

  • Varernr.0618 Lækker cardigan med hættefra GAME i kraftig kvalitet.Cardiganen harkængurulomme oggennemgående lynlås, snørei hætte og rib ved ærme ogbund. Indersiden er blød ogbørstet.Produceret i 70% bomuld,30% polyester.Findes i søtrrelserne:S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL,5XL, 6XL. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

  • Varernr: 0622 Lækker cardigan fra GAME ikraftig kvalitet medgennemgående lynlås og tostiklomme. Denne cardiganer uden hætte og kan brugesi mange sammenhænge.Cardiganen har nakkebånd,rib ved ærme og bund samtsmarte flatlock-stikninger.Indersiden er blød ogbørstet.Produceret i 70% bomuld,30% polyester.Findes i størrelserne:S, M, L, XL, 2XL, 3XL. Som er...

  • Hætte sweatshirt i kraftig kvalitet ST718 Hooded Sweat Kvalitet: 65 % bomuld og 35 % polyesterOxford Grey 68 % bomuld 24 % polyester 8 % viskoseVægt: 350 g/m² Hætte sweatshirt i kraftig kvalitet med dobbelthætte,der har flade, brede snører. Stor frontlomme, bred lycra rib samt let børstet vrang. Dobbeltstikninger og sidesøm. Størrelsesguide

Showing 1 - 9 of 9 items

Sweats er fede - tryk giver dem særpræg

Sweatshirts går aldrig af mode, de får bare andre print. Om du er dreng eller pige, mand eller kvinde, er en sweatshirt altid god at have til både at varme sig i, træne eller klæde dig casual pænt.


Vi har et stort udvalg af forskellige sweatshirts, så du kan vælge lige netop den, du mangler - både klassiske, med hætte og mange andre med og uden lynlås.


De tre hovedtyper af sweatshirts, du finder hos os er


Vi har en enkelt model til kvinder i sortimentet, resten er unisex. Kan du ikke finde, hvad du leder efter, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan prøve at skaffe dit ønske hjem. Din tilfredshed er meget vigtig for os - også når det kommer til sweatshirts - og vi har haft held med at dække mange ønsker gennem tiden.


Skal du have dit særpræg trykt på en sweat, er det muligt og skal være vores fornøjelse. Du kan få både logo, tekst og billedprint på din sweat, hvis du ønsker det. Det store udvalg gør, at du højst sandsynligt kan finde netop den farve og materialesammensætning, du ønsker.


Tryk på trøjen kan gøres overalt - både foran og bagpå, og på ærmerne. Særligt sportsklubber og foreninger får lavet gode tryk hos os, men har du et godt design, du skal bruge i din tøjbutik, hjælper vi dig gerne med det.

Sweatshirts med eget tryk af bedste kvalitet

Alle vores sweats har vi fundet i den bedste kvalitet - vi lader os ikke nøje med andet. Når du skal købe sweatshirts med tryk hos os, vil vi anbefale, at du tager et kig på vores prisliste for at se beregningen på det antal, du ønsker.

Handelsbetingelserne har vi for at begge parter får en sikker oplevelse, og de er også altid en god idé at læse igennem før et køb.
Vi kan for eksempel gøre dig opmærksom på, at alle vores priser er ekskl. moms, men inkl. 1 farvet tryk på enten for- eller bagside.


Vores almindelige leveringstid er 8 arbejdsdage - det er kort tid i vores branche - men vi tager os også forbehold for større ordrer. Hvis du skal lægge en ekspresordre med 1-3 dages varsel, kan det også lade sig gøre mod et ekstra tillæg. Det kan du læse mere om i vores prisliste. Den finder du i menuen i toppen.

Har du en større ordre, kan du altid kontakte os for at få et godt tilbud.Ring gerne på 41312635 eller send os en mail på Info@Nordictryk.dk, hvis du har spørgsmål.